Och så var det dags för inskolning

2009-06-21 - 22:56:39

Imorgon är det dags för inskolning för min del, känns lite ovanligt - jag har ju som blivit van vid att det är jag som ska lära upp någon annan.. Men nu är det dags för mig att inte kunnna något. Fast jag smygövar lite nu och jag säger bara; herrejäklar vad mycket det är att lära sig. Fast det är skönt att vara lite förberedd, då slipper man känna sig helt bortkommen, nu kommer jag nog bara känna mig lite bortkommen =)

Men jag är imponerad, jag har fått en egen röd mapp med saker som jag ska lära mig och ett häfte med alla olika hamburgskombinationer!

Födelsedagspresent: Tavla gjord i pärlor

2009-06-21 - 19:51:42

Mamma och Nicke fyllde skulle egentligen ha en 40-årsfest nu på lördag men på grund av omständigheterna blir det ingen fest och dom fick sina presenter på midsommar istället.

Dom fick varsin tavla, lagd som en pärlplatta (egentligen skulle dom få en tillsammans - men jag hittade ingen bild!). Jag och syskonen la den ena och jag fick hjälp med den andra. Men visst är det häftigt att man kan göra en tavla av vanliga pärlor som blir snygg? Dock tog det ruskigt lång tid att lägga dom - det är 3600 pärlor per tavla!


Snart är det studenten!

2009-06-08 - 14:19:14
Vad fantastiskt det är att kunna vakna upp och tänka "jag har ingenting planerat idag, ingenting alls". Om inte annat så är det lite annorlunda mot hur det brukar vara, för det mesta har jag antingen skoldag eller jobbpass framför mig... Utöver allt annat roligt det vill säga. Fast det betyder inte att det inte finns något att göra, jag hade tänkt cykla och hämta ut mitt pass och mina saker hos Malin (om hon svarar på mobilen någon gång!).

Och jag kan inte vänta på att det ska bli studenten snart! Jag vaknade ju upp med mardrömmar redan i slutet av januari så jag köpte min klänning ganska tidigt.. ;-)

Studentbalen 2009

2009-06-07 - 13:25:15
Jag hade en superb kväll! Men efter att ha fått håret uppsatt och sig själv sminkad i.. 3.5 timme ungefär kan man ju inte må annat än great! Efter jag hade blivit sminkad och fått håret fixat stormade vi in för att köpa en vit skjorta till Henke (hur kan man glömma att köpa det!?). Kycklingsallad och fotografering i massor hemma hos Malin.

Kvällen var trevlig, jag kände knappt igen någon - alla var så himla fina! Bilder kommer, det finns massor. Däremot mådde jag som jag mådde dagen efter, men det är väl ett pris man får betala :-)

Eddie gillar Pripps

2009-06-02 - 12:17:55
Och vad tror ni att våran katt väljer när hans ska lägga sig och mysa? Sängen? Soffan?
Nej inte alls. Katten lägger sig och sover i en ölkartong.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!