Halkbanan boooookad!

2010-09-23 - 21:05:58
Och jag är nervöööööös. Inte för halkbanan, eller okej, lite då, men mest för att när jag har min omkörningslektion så ska det sitta tre andra i bilen! Usch och huvvaligen. Och sen när dom ska ha sin omkörningslektion måste jag sitta i bilen! Säkert liksom.

Ma ghaaad. Jag kommer dö.
Två veckor kvar av livet.

Kvällssvammel

2010-09-15 - 23:44:46
Shit alltså vad jag är trött. Kroppen är seg och ögonen känns som dom ska falla igen närsomhelst... Jeez. Och på nått sätt måste jag hålla mig vaken, kycklingen ligger i ugnen för att bli matlåda imorgon. Och det kommer jag behöva! Ska kliva upp med tuppen (hehe, jag det är det faktiskt) och vara äten, påklädd och taggad till tuuusen för squash med Johanna halv tio. Kommer bli AZM. Försöker googla lite regler nu, går lite sisådär faktiskt

Men alltså allvarligt. Vem fan fattar inte att man inte ska springa in i väggen? :P hahaha

Tillbakablick: Summertime

2010-09-14 - 21:30:20
Justja! Har ju glömt att visa bilderna från nostalgitrippen jag och Hampus gjorde till Norrbyskär i somras.. Det var vääärldens sommarväder. Och vi vandrade hela ön runt. Haha. Vi tyckte typ vi hade bra koll på ön innan vi var där och cachade.. men vi hade inte alls sett mycket av ön alltså!

Sen käkade vi lite lunch på kfum och jag avslutade dethela med att hoppas supergungan! Efter att ha lyssnat på Hampus aka Mr. Peppande i några timmar är jag förvånad att jag vågade! Hela vägen dit hörde jag "usch och fy så högt" "jag skulle aaaaldrig våga" "tänk om nånting händer" haha

Efter halva tiden så slöslappa' vi och ladda batterierna på klipporna, schööööööönt


Blod, svett & tårar

2010-09-14 - 18:51:52
Ja inte riktigt kanske. Men svett! Och tårar. Bara på grund av all sand man fick i ögonen dock. Jag har ääääntligen tagit Sarons!! Och vi har tagit i20cachen!! Iiiiiii. Rocks my world.


Första skoldagen - here I come!

2010-09-02 - 11:57:36förövrigt är jag typ nervööööös. har bytt kläder flera gånger (höhö). Och efter gårdagens chins & dips med Sara på Iksu så jag jag meddela att det är en riktig kraftansträngning att byta kläder. Det kommer de va att bära min skolväska också. Jagmenar, bära lagboken, datorn, anteckningsblock, de andra fem böckerna eh. Och så pennorna! Tyngst ;-)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!