Fredag är ändå den dag som känns bäst

2010-04-30 - 22:44:19
ÄNTLIGEN HELG. Inviger kvällen med en ekologisk cider efter jobbet medan jag väntar på Evelina aka klädhjälpen ska komma hit!

Min vecka i bilder

2010-04-27 - 00:47:05


Firade in veckan med att förlägga min mobil under toapappret på toaletten. letade som en besatt i typ en timme haha... fråga mig inte varför det låg en kniv därFortsatte fira tillsammans med min vän som fyllde tjugo och det gottade hon sig åt kan jag lova. Här är middagen och det langade spriten framdukad tillsammans med en hakklapp till alla BARN.La det snuskigaste alfapetet jag någonsin lagt i hela mitt liv. Och skrattade hysteriskt när personen ifråga kastade ihop det i kartongen hela i rena förskräckelsen när henes mamma kom hem lite tidigare än väntat. Det var nästan roligare än att spela själva spelet!Fick ruskigt fina naglar när jag hade på mig en ruskigt fin & blommig klänning.Åt för första gången i mitt liv sushi som inte var hemlagad! Det var gött, men vad är grejen med allt ris!? En tredjedel hade räckt. Gott och väl.Hade "Miss Presbyrån Sweden"-tävling på jobbet. ( Eh, ja, det har varit lite lite folk den senaste veckan på jobbet.. )Efter att ha handlar rikligt med resorb och tandkräm peppade jag helgen!

"Du ser ut som en prickig korv."

2010-04-26 - 23:30:48
ÅH. Mina utslag har tagit över min kropp. Det är värre än nååågonsin alltså. Usch och huvvaligen. Varenda liten centimeter av min kropp kliar. Jag är rödprickig över hela benen, magen, ryggen, armarna, axlarna och i ansiktet. Och efter BH kanten är det två knallröda ränder av utslag. Och mitt ena öga har svullnat upp. Tänk om halsen kan svullna upp också? Om det inte vore för att dom ser så groteska ut hade jag lagt upp bilderna jag tagit på dom och utlyst en tävling. "Hur många utslag hittar du på Emelie?". Just nu känns det som femtontusen. Minst.

Ska knåpa lite för att få ihop ett bidregn från i lördags medan jag hoppas pillren verkar lite mer. Eller eh, ja, ganska mycket mer.

Mogen tårta vs. Rolig tårta

2010-04-25 - 23:35:48VS.Guess which ones which .. ? ;)

Har tagit mitt livs första körlektion...

2010-04-22 - 09:35:29
...och jag kickade ass !! Som fan. Jag är grym. Det här kommer gå som en dans.

Herregud, varför har jag sjåpat mig för dethär egentligen? Sicket trams. Nu ska jag plugga teori... se yaaa!

Åtta saker jag hatar idag

2010-04-18 - 22:52:40

 - Människor som börjar campa inne i en butik. Ni vet, slår sig ner på golvet, snaskar lite godis och lever om så att man undrar om de startat upp en alldeles egen ungdomsgård.

 - Människor som anmärker på kortläsare; att det är så jobbigt att alla ser olika ut och att det borde vara samma modell på alla.

 - Människor som säger vilket märke dom vill ha på sina cigaretter och efter att man plockat fram dom och ska ta betalt spottar dom ur sig att dom absolut måste ha långa.

 - Människor som säger varsågod när jag säger tack efter att ha fått betalt.

 - Människor som tror att jag är någon slags bank, som tycker att jag ska ta ut pengar hit och dit utan att dom ska behöva handla något alls.

 - Människor som tycker att jag, utöver att tillhandahålla gratis tidningar och bjuda på gratis vatten i små plastglas även ska ha en fylletoalett åt dem.

 - Människor som flyger i taket över att en tändsticksask kostar 4:-. Det är som ett heligt pris, dom betalar gärna tio kronor mer för en chokladkaka, men hejuda mig och tändsticksasken kostar 2kr extra.

 - Människor som plockar händerna fulla med godis men vägrar plocka i en påse eftersom den kostar 50öre.

7 dagar kvar..

2010-04-17 - 20:16:13
...tills jag fyller tjugo! Hallelulja.

Sent omsider kommer önskelista på begäran. Men mest av allt vill jag ha världens bästa födelsedag :-)

- Miniplattång
- Hårfön med diffuser
- Extern hårddisk
- Stolar till mitt köksbord
- Tallrikar
- Rumsavdelare ca 1m hög
- Körlektioner
- Damcykel / stänkskärmar & cykelkorg
- Träningskort
- Ugnsform
- Dammsugare
- Sängkappa

Eh, det blir nog ingen utlandsresa ändå.

2010-04-15 - 13:22:30
http://www.vk.se/Article.jsp?article=343663

Vadå leva i nuet?

2010-04-13 - 21:51:17

Det är väääldigt lugnt på jobbet idag. Ligger alla hemma med solsting av det plötsligt alldeles bländande vårvädret måntro?


Själv står jag och skriver plus- och minuslistor över det mesta här i livet i brist på annat att göra. Eftersom jag bestämt mig för att jobba heltid i höst så är jag mycket nära mitt stora, stora beslut. Det som jag egentligen har tagit men som jag har fått second thoughts om precis nu när jag ska ta det. Jeez, varför ska jag vara så velig!?

Så istället för velighet... NEDRÄKNING!
11dagar kvar till jag fyller tjugo (!)
27dagar kvar tills jag står på dansk, tysk & fransk mark.
77dagar kvar till världens bästa partytrip to Alanya =) yay.Ungefär här ska jag ligga och slappa.. =)

Handyman.. Or handygirl

2010-04-11 - 13:54:37

Hey, tack för igår. Efter en lång & mysig sconesfrukost lever jag igen. Och ärligt talat, vem behöver en korkskruv egentligen?! och det är tur att flashbacks forum finns - lärde mig snabbt att det bara är att trycka ner korkjäveln i flaskan.
SKÅL på de!

Och förresten, hata taxikuriren. Och älska Costas grekiska mat. 


( Tittar man noga ser man korken i flaskan.. haha )

In between

2010-04-09 - 21:40:22

Tänkte snabbuppdatera lite medan jag väntar på att Sara kommer hit. Vi ska äta kvällsfika (middag?) och se Precious. Såg just trailern på jobbets hemsida och blev helt tagen. Det kommer nog vara kickass.

Förövrigt hade jag världens mysigaste morgon; farmor & faster kom hit och åt långfrukost hos mig. Jag hade bakat fullkornsscones och bjöd på téet jag just fått från påskharen, surrande bin & sockerdricka. Förresten har jag insett att jag alltid tar mina champangeglas till frukost nuförtiden, det bli som mycket roligare att äta då.

Kolla förresten vilken fin blomma jag fick som gör hela fönstret lite finare nu. ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!