Julmysande.

2011-12-28 - 15:38:47
Tänkte att jag någon dag snart skulle ta tag i mina dagar och göra varenda en alldeles smashing. Det är ju trots allt inte alltför många dagar kvar här i ursprungliga hemma.
Men nej. Jag tror jag fortsätter julmyset faktiskt. Mysa i julklappspyjamasen halva dagen, spela wii och bara umgås med familjen. Träffa vänner och ha sådär avslappnat chillhäng som man bara kan ha med dom man känner riktigt väl. Äta en lussebulle för mycket och göra fynd på julrean.
...och vad ska man ta tag i egentligen? Här njuter vi av nuet istället :)

seny frukostmys med bästa syskonen i hela världen

Jag. Kan. Inte. Sova.

2011-12-21 - 02:35:15
Ååååhhh. Jag kan inte sova!! Jag är så upp i varv och peppad på livet att jag inte hittar ro att sova... Vaknade av Johans alarm halv sex imorse, låg kvar och drog mig ett tag i sängen men efter knappt en timme var jag tvungen att kliva upp. När klev jag upp den tiden frivilligt sist? Mina vanliga sovtider är ungefär 04-11.
Men det är rätt härligt ändå måste jag säga! Angenämt problem? Iiiihhh.
Trist dock, sa hejdå till en av mina favvoarbetskamrater igår (hon åker hem tidigt för julen) och avskedsmiddag med en av de bästa ikväll. Kommer sakna Oslo!

Kanske inte helt genomtänkt.

2011-12-16 - 14:05:18

Jag älskar mitt jobb.

2011-12-13 - 12:58:25
Vi får dricka öl under tiden vi har personalmöte (ja, ni läste rätt, inte efter, utan det var obligatorisk öppnande av varsin öl när vi satt oss ner för att börja). Och igår fick vi mejl av huvudkontoret där det stod något i stil med "Vi vet att alla vill ut och handla julklappar så vi har ordnat så ni får lönen lite tidigare med den vanliga halvskatten. Ut och shoppa med Er! Så ni är redo för den sista hårda veckan i butikerna!" Ja, på norska då. Men jag måste väl översätta åt er ;)Drygt en vecka kvar av denna galna julhandel...

"Den här personen beter sig irriterande."

2011-12-12 - 14:21:12
Hahahaha. Jag har aldrig blockerat någon på facebook (och jag tänkte vi kunde utelämna vad det rör sig om) men hahahahah. Man kan anmäla någon för att den beter sig irriterande!!!! Jag dör lite inombords.

fast den anledningen är ju mest sann kanske..

Lär mig tålamod men gör det fort.

2011-12-10 - 03:18:00
Jävla lattelöv alltså!! Jag vill bli en såndär cool barista tjej som kan göra alla möjliga figurer och det går baske mig inte. Har provat mig fram varje gång jag står i baren men inte då. Detta är snyggast hittills och i övrigt kan jag bara göra hjärtan...

Man kan inte få allt samtidigt.

2011-12-09 - 13:58:26
Att vilja se hela världen, besöka varenda litet hörn och vilja göra häftiga saker är underbart. Att ha drömmar och mål som man vill uppnå och faktiskt göra vad man kan för det. 

Men åååhh vad jag saknar hästlivet. Och vad jag har lust att börja rida och tävla igen. Om jag känner likadant när jag "slår mig ner" någonstans då ska jag baskemig köpa mig en egen häst.

Umeåbesök

2011-12-08 - 10:38:00

Har jag sagt att Johanna kom och hälsade på några dagar till? Jättemysigt, jag fixade lite ledigt och vi hittade på roligheter och smidde planer! ...besökte monin-heaven......drack smaskens drinkar. Vad sägs om chokladmojito och mudslide, nam nam......och utnyttjade någons personalförmåner ;)

Idag kom snön till Oslo!

2011-12-07 - 00:50:02


När jag promenerade till jobbet var det lika grått och trist som vanligt och under tiden jag jobbade förvandlades det hela till vinterland! :))

Vad säger man? Tur i oturen?

2011-12-06 - 12:28:19
Okej, definitiv fördel med att vara sjuk: Våran välfyllda bokhylla.

När jag och Danne skrev på kontraktet för lägenheten vi skulle hyra i andra hand så kom vi överens med hon vi hyr av att hon skulle lämna böcker och lite andra prydnadssaker så vi skulle få det lite hemtrevligt.

OCH VILKEN BOKHYLLA! Jäklar, den där trettio-nånting kvinnan har smak! Massiv med chiclit-böcker på engelska, kursboken för att ta dykarcertifikat, alternativmedicin och reseböcker!!! Vad sägs om "Work around Australia", "Southeast asia on a shoestring" eller "Phrasebook"... gilla gilla

Do they know it's christmas?

2011-12-05 - 21:37:55

Hejhopp! Här i Oslo har ni en sjukling, varvar febernedsättande med nässpray och halstabletter. Skippade personalmötet ikväll och börjar jobba först tre imorgon.

Dom senaste fem timmarna har jag stationerat mig i soffan. Och ätit chirre. Och kebab som Danne promenerade och köpte till oss. Sett klart julkalendern med Möller och börjar ladda ner en ny hehe. Jag har julkänslor!!!jag tror vi hade minusgrader när jag tog trikken till jobbet imorse! ..kanske dags nu?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!