Blev just bostadslös

2011-03-31 - 22:09:57
Så jävla skönt att lämna över nycklarna!!! Ni anar inte.

Jäklar vad drygt det är att flytta. Packa, bära och städa efteråt. Men nu är det över och jag mötte nyss upp Sara för att ge henne nycklarna. Nu ska jag ha ett liv igen :D som inte bara handlar om min flytt hihi

när det stod flyttkartonger överallt tänkte jag att dethär kommer ju aldrig att gå... men med massa städgrejor & lite hjälp ordnar det mesta sig.

Räknar dagar.

2011-03-29 - 14:12:50
Ma ghad. Resfebern och nerverna börjar göra sig påminda. Och jag har tuuuusen saker jag vill och/eller måste göra innan jag far. Men under tiden kan vi ju ägna oss åt lite nedräkning: - tio arbetsdagar kvar - lämnar över nycklarna till lägenheten om tre - jobbar exakt två veckor till - hoppar på min oneway flight ticket om drygt två veckor Btw, ska se om det finns nå bilder från världens bästa utflyttnigsfest också. Puss!

Avskedsmiddag

2011-03-24 - 08:54:16
Åh, jag har sånna fina arbetskamrater & chef. Att jag tyckt att vår "gå ut & äta middag" verkade lite ostrukturad och att ingen har pratat och peppat om det innan var ju för att dom "gått bakom ryggen på mig" och styrt upp en avskedsmiddag för lilla jag!!

Och alldeles fantastiskt god mat, verkligen. Och vin. Bästa vinet någonsin faktiskt.

Emelie ♥ Deklaration

2011-03-22 - 00:32:16
Varför deklarerar vi inte hela tiden?

Jag får tillbaka pengar, chaa la laa laaa laaaa!
Typ en hel månadslön, chaaa la la la laaaaaa!

Jag tänkte bara ni skulle få veta det. Ska sussa nu. Puss!

Top three fails: Nycklar

2011-03-20 - 11:31:46
Jag tänkte vi skulle ha omröstning men får inte till det med att lägga in en omröstning i bloggen så istället kan vi väl bara skratta och gradera lite inombords eller nått. Mest skratta.
Vi börjar med nycklar, fortsätter med betalkort/plånbok och avslutar med mobil. Sounds good huh?

1. Spolar ner hemnyckeln i toaletten på Lottas. 
2. Glömmer hemnyckeln på hallhyllan när jag går ut vilket resulterar i att jag är utelåst i ett dygn.
3. Kommer inte in hemma när jag kommer hem; inser att jag gett mina nycklar till nån random på krogen. (Som tur var det inte det, puh!, och jag fick tillbaka dom men ändå.)

Lördagsfundering

2011-03-19 - 12:02:23
Psst. Här kan man läsa om lediga tjänster på Systembolaget.
Ärligt talat: vad tror ni dom har i P-rabatt?

Promenad över havet.

2011-03-16 - 00:51:00
I lördags promenerade jag med faster, farbror, farmor & farfar över havet till Grisslan, en liten ö utanför övik. Vi fick jättebra väder så det var varmt & skönt ute.flyttkaaaooooos

2011-03-14 - 20:22:33
Står på jobbet och premiärbloggar i mobilen. Om ni bara visste hur mycket jag bävar mig för att gå hem! Det är världens värsta kaos i min lägenhet just nu. Tänk er kläder, skor och allmänt annat skit som ligger i stora högar och utspritt över exalt hela golvet och sedan adderar ni det med några flyttlådorsöar lite utspridda och massvis med råttor. Ja, dammråttor då. Pust och stön. Varför utsätter man sig för att flytta?

Planerna till hösten

2011-03-10 - 21:27:34
Har hela vintern tänkt att innan jag sticker iväg till Grekland så ska jag fundera lite på vad jag vill göra till hösten och söka ev skolor och jobb eller planera, var jag vill fara/med vilka, om jag vill ut och resa.

Så idag satt jag och skrev ihop anmälningsblanketten till den utbildningen som jag helst av allt vill gå i höst. (I England! Spännande va?) Bett min nuvarade och förra chef om arbetsintyg, kontaktat en av personerna som höll i ledarutbildningen som jag gick i typ 3.5år och lite såntdärnt nivet. Och jag är ruskigt arg på mig själv för att jag inte sett till att få dessa intyg på en gång. Det är verkligen omständigt att få tag i dom i efterhand. Ska vi lova varann att vi alltid ser till att få dom på en gång i fortsättningen? I do.

Flyttkaos.

2011-03-09 - 11:37:46

Gu vilket projekt dethär med att flytta är! Och då har jag inte ens flyttat än. Och det tar så himla mycket längre tid att packa och planera när man ska ha vissa saker till förvaring och vissa saker med sig jämfört med när man bara ska från en lägenhet till en annan.

Vad ska jag spara? Vad ska jag slänga, sälja? Vad skall vars? Vad ska jag ta med mig? Vad kan jag köpa där? Nu är det typ två veckor kvar tills det är dags att köra flyttlass. Och hur packar man för fyra månader i en enda resväska liksom?

Härlig dag i backen!

2011-03-04 - 14:44:50
Ah, så skönt. Det är inte många saker som kan få en så slut i kropp och knopp som att vara och åka utför. Det skulle vara att åka och bada isf. Men alltså. Småbarn aka vildingar är ju helt livsfarliga i backen! Man blir ju alldeles skrajs. Störtlopp utan slut, kör om utan säkerhetsmarginaler och tappar skidor och stavar både åt höger och vänster.

Framförallt: Trillar man i liften aktar man sig FORT. Kommer det någon bakom som inte har riktig koll slipper man seriekrock. Ligga och slappa kan man göra nån annanstans.

skillat att lyckas pricka in enda riktigt soliga dagen hittills i år! :D
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!