Fyllemat, med betoning på fylle.

2010-11-30 - 01:00:58

Hhahahahahhahahaha *andas* hahahahahhahahahaha *andas* hahahahahahahahha

ASSÅ! VAFAN? Såna här bilder kan få mig att skratta i oändlighet. Vem i all sin dar kommer på att det är en jättebra idé att späda fyllematen med sprit mitt i natten!? Hela poängen med fyllemat är ju att man blir mindre bakis :Doch dessutom vaniljsmak! Hahahahaha

Egentligen ville jag vara säga att jag har tagit körkort.

2010-11-30 - 00:57:08
Ena delen av min helg var härlig och rolig, andra halvan såg ut ungefär såhär.
Ibland var det mer träd och ibland lite mindre....men den stora nyheten:
JAG HAR TAGIT KÖRKORT!
JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!
JAAAG HAR TAGIT KÖÖÖRKOOORT!!!!!!!

Avslutningspass på USM

2010-11-25 - 21:00:49

Har jag sagt att jag styrketränade med Anna och två av hennes klasskompisar när jag var i Luleå i fredags? Ja hursomhelst, det gjorde jag. Egentligen tycker jag att jag pushar mig själv rätt hårt när jag styrketränar, pressar mig till min yttersta gräns och tar tunga vikter. EH NEJ. Visst, i jämförelse med dom jag har tränat med har jag kanske gjort det... Men i jämförelse med dom pojkarna.. OJOJ. Jag har lååångt kvar. Två- och tredubblade typ alla mina vikter då och idag (torsdag) är första dagen utan träningsvärk.

Så idag körde jag ben. Och TREDUBBLADE mina vikter framsida lår. Fy fan vad jag är bra.

Riktigt gött sista pass. Avslutningspasset på hela tiden på USM, sålde mitt kort idag. Tagga träningsvärk!

id. bareMinerals

2010-11-24 - 23:49:00

Iiiiiii sminket jag har beställt har kommit nu!! Yeye.

2st foundations, puder, rouge & concealer. och massa borstar till de hela. Aj lajk.

Lathet eller huslighet?

2010-11-23 - 22:22:26

Hihih, idag gick jag till ICA för att köpa bröd. Gick in, handlade, kom hem och hade såklart glömt att köpa brödet. Så istället för att promenera tillbaka bakade jag eget. mumma!(Och Anna, här kommer "receptet", tre månades senare:
Som sagt improviserar jag ihop denna snabblimpa men brukar utgå från 5dl mjölk/filmjölk. Blandar i typ 1-2tsk av både bakpulver och bikarbonat, lite sirap, ibland en portion gramhams- eller havregrynsgröt, några teskedar brödkryddor och sedan blandar jag i vetekli/grahamsmjöl/dinkelmjöl/vetemjöl/krossade linfrön tills smeten har lagom konsistens, tänk "trögflytande smet".
Jag har testat att blanda i lite olika saker, mina favoriter hittills är några skedar lingonsylt eller lite nötter och torkade aprikoser.)

Hunden och kattens dagbok

2010-11-15 - 13:14:05
Det helt klart roooooligaste jag har sett på länge!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MgsDMfX1Kls?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MgsDMfX1Kls?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Friday night.

2010-11-15 - 13:01:30
I fredags var det barnkalas för tjugoåringen! Haha. Malin var skeeetaseriös och hade styrt upp som attans för Johanna. Och hon var såå ovetandes! Hur kul som helst.Malin hade styrt upp fiskedammVi körde sätt svansen på grisen.. fast ritade brösten på Johanna. haha, så himla kul!Snopptårtan hihiiihiilos girls innan utgång!

Efter regn (snö?) kommer solsken

2010-11-10 - 23:05:44
Urk. Har haft en riktigt, riktigt dålig dag.
Såpass att min chef bjöd mig på en lussebulle.
Lite gulligt va? Imorgon ska bli en riktigt, riktigt BRA dag.
Så deså.mmmmmm. nästa ska bli min hemmabakade på lucia!

Umeå - Örnsköldsvik

2010-11-07 - 13:31:00
Sitter på bussen på väg hem från Övik och... Ja, har tråkigt?
Jag sorterar upp bilder som ska framkallas (uppe i nästan 450 nu!) och ba lallar. Jag måste typ vara den enda i hela världen som är under trettio och framkallar bilder. Enda!

Men alltså... hur mycket vill man inte gå längst stranden, bada och ba njuuueta av livet när man kollar alla härliga semesterbilder? Dom barnvänliga:Så har man sytt utan bedövning (alkoholen räknas inte)

2010-11-07 - 12:47:58

Ja, hur man lyckas kan jag inte riktigt svara på… Men att jag lyckades jotack.

Men man får lite ont i magen sådära när en kille på toan skriker ”du blööööder”, tittar ner på sin hand, som man tycker sig ha lite ont i och den bara droppar av blod.Och whats up med att en krog inte har förband!? Suck alltså… Där om någonstans borde det ju behövas! Som folk slåss och svinar. Fem plåster liksom? Haha räcker inte långt.

Vakten skrämde upp mig om att jag skulle få ett fult ärr om det inte sys så… Upp på akuten blev det. Och jag envisades på att åka buss haha. Tack och lov för Securitaspojkar med riktigt förband i bilen. Och alla som bryr sig fast man bara går runt och skriker paaaaaiiiiin :-)RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!