Det är bra att ha mål

2009-07-14 - 00:34:45
Puhh. Jag börjar förstå varför man har 8 timmars arbetsdag istället för 13. Det är tungt att jobba dubbelt alltså, speciellt när man ska cykla mellan arbetsplatserna - fast jag får som ett träningspass på köpet! Cyklade sammanlagt ungefär två mil idag - det är grymt och förtjänar en applåd med tanke på min första cykeltur imorse var.

Jag klev upp, tog det lite allmänt lugnt, fixade håret och åt frukost i lugn och ro. Och inte regnade det då. Men när jag väl skulle cykla mina åtta kilometer, tror ni inte att det SÅKLART började ösregna då? Jo, det gjorde det. Men jag trampade på ändå, utan stänkskärmar och regnkläder. Oj oj. Innan jag började jobba fick jag till och med rusa in på ICA Maxi för att köpa ett par nya torra trosor att ha på mig när jag skulle byta om till jobbkläder. Som sagt. ösregn.

Men jag fick dra av några timmar från min nedräkning i alla fall. Bara 222timmar kvar nu. IIiiihhhh !!  :-)

Och tusen tusen tack för finaste kommentaren och berömmet på länge. It made my day!

När allt blir en enda röra

2009-07-08 - 15:38:31

Känner att det börjar bli dags för lite utrensning här hemma, har fyra blå IKEA-säckar och en flyttkartong full med kläder. Det är alla kläder som inte ryms i garderoben och som jag därför inte har använt på.. ett halvår, minst. Eller alla filmer som ligger i en hög bredvid TV:n eftersom dom inte ryms på DVD-hyllan.

Sitter mest och undrar om man skulle kunna tjäna sig en hacka på det hela. Jag menar, jag har ju faktiskt en hel del gjejer som jag varken behöver eller använder. Om jag lyckas sälja iväg alla klder för 10:- per klädesplagg, sälja iväg dataskärmen och cocacolacykeln, då borde jag ju kunna köpa mig en ny cykel för dom pengarna, eller hur? Det var en fågel som viskade i mitt öra att det finns samlarmänniskor där ute som lätt skulle kunna betala 2-3000:- för min cykel. Det vore inte helt fel :-) Men vars ska man sälja sina saker? Ställa upp dom på en loppis? Sälja dom på tradera? Eller blocket? Eller nån annanstans?

Det är bara så jobbigt sånt här, för tänk om jag ångrar mig. Eller tänkt om jag kommer på att jag faktiskt behöver detdär linnet nån dag, sen nån gång.

Aja, jag är i alla fall inte som min papps. Han har FYRA förråd för att rymmas med alla sina grejer =D

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!