Hur kan tidelag vara lagligt?

2008-11-14 - 20:48:04
Tidelag, att ha sex med djur, är inte olagligt. I vårat svenska samhälle är inte det olagligt. För mig är det helt oförståeligt. Många politiker hänvisar till att det döms under lagen mot djuplågeri, men det har inte hänt. Tidelag har inte dömts en enda gång under den lagen.

Att riksdagsmannen Anders Bengtson dessutom säger att han anser det är fel att ta ställning mot en sexuell läggning. Men man har ju tagit ställning mot pedofileri! Det är visserligen inte olagligt att vara pedofil men det är olagligt att ägna sig åt det! Varför är det inte så när det gäller djur?

Det enda partiet som har tagit ställning emot i denna fråga är miljöpartiet. Dom lämnade in en motion i riksdagen och det var bara 6 stycken som röstade för att införa en lag mot tidelag. SEX STYCKEN! Och det sitter 349 i riksdagen.

(Tidlag har under förra århundradet varit klassat som ett av de värre brotten som man kan göra. Det har bestraffats med döden ända fram till 1864 och varit olagligt fram till 1944. Då tog man bort hela den paragrafen då man ansåg att det inte olagligt att ha den sexuella läggningen.)

Äntligen ändras betygsskalan

2008-11-09 - 23:42:09
Äntligen! Ända sen vi började ha betyg har jag tyckt att betygsskalan är för liten. Fyra olika betyg eller streck är det man kan få. Dessutom är det högsta betyget MVG inte alls svårt att nå upp till, utan är snarare ett krav för alla som har hyfsad koll i skolan. Från och med år 2010, för gymnasiet, och 2011, för högstadiet, övergår den gamla betygsskalan, MVG-VG-G-IG, till den nya: A-B-C-D-E-F.
Personligen anser jag att det behövs fler steg, skillnaden mellan ett starkt och svagt G är alldels för stort för att betygssättningen ska vara rättvis. Men det är om inte annat ett steg i rätt riktning. 
Men jag stödjer Jan Björklund. Framtidens A ska vara svårare att nå upp till än ett MVG. För som det är nu är det alldeles för lätt att få ett MVG.(Siffrorna vid sidan är det meritvärde betyget ger vid ansökning om fortsatta studier.)

Girls just want to be satisfied

2008-11-05 - 12:12:31
Nu har jag äntligen bilderna från i onsdags! Riktigt najs. Lägger ut några bilder nu på en gång, kanske kommer ut fler sen?

Härligt gäng, kunnig expert, lite dricka och massvis med roliga leksaker. Det är allt man behöver för en riktigt rolig kväll. För er som inte vet hade jag ett homeparty, med en säljare från husmusen.se.

Vi fick känna, smaka, lukta, testa massor med olika grejer. Allt från massageoljor och penisringar till dildosar och analpluggar. Sen får vi ju inte glömma, det roligaste av allt. Flitiga Lisa!

Dildosar i olika färger, utseende med framför allt funktioner!

Vissa var lite mer funderersamma än andra.

Och vissa lite mer fashinerade än andra.


Längtar efter bilderna!

2008-11-02 - 20:22:49
Det har varit så himla kul att ha en kamera hela helgen! Imorgon när jag kommer till skolan ska jag föra över massvis med bilder (och ja, de ska läggas ut på bloggen!). Framför allt finns roliga biler från i onsdags men massa annat med. Även om mitt vett och fototagande blev mindre desto mer jag drack är det någon vänlig själ som har tagit bilder från festen vi hade i fredags.
Och ja, jag vet. Jag är en dålig värdinna. Tröstar det er att jag spenderade hela lördagen (fram till klockan fem) i sängen tillsammans med en hink? :-) haha.

PUSS!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!