Är det såhär det känns att vara manodepressiv?

2010-05-27 - 00:46:24
Guuuu, jag är fortfarande helt speedad. Till MAX. Och då har jag precis cyklat 13km, diskat all min disk, storstädat hela köket (läs: varenda vrå, till och med torkat ur micron) och varenda millimeter inne på toaletten. Har nog inte varit så städat där inne sen.. jag flyttade in. Om ens då.

Men när jag började planera hur tavlorna jag ska ha i köket ska sitta och vilken gitarrlåt som är nästa på önskelistan över att lära sig insåg jag att klockan är efter midnatt och att folk förmodligen vill sova.

Så.. jag tog en lång dusch, gjorde hårinpackning, noppade ögonbrynen.. Ja, i princip alla tjejiga grejer som tar lång tid och tänkte att jag skulle lugna ner mig lite men ack så fel jag hade. Och nu vet jag inte längre vad jag ska ta mig till.

Sortera filmerna efter färg? Vika trosor? Laga matlådor?

Träffad? Jag? Kanske liiiiiite då.

2010-05-26 - 00:19:24


Taizé 2010

2010-05-25 - 00:23:01
Så.. den omtalade resan. Jag åkte ju då med ledarutbildningen som jag, Anna, Malin & Hampus gick en gång för länge sen. Eftersom jag galet galet mycket kände att jag behövde se något annat och få lite förändring här i livet var jag inte sen att hoppa på resan, detta till trots att den enda jag kände som skulle fara var Sara (som dessutom inte åkte ända från Umeå), modiga jag med andra ord. Eftersom jag är lite tankspridd & ouppstyrd fick jag kliva upp helt okristet tidigt på lördagen, dagen för avfärd. Att det var så jobbigt var för att jag och tjejorna hade lite invigningsparty i Johannas nya lägenhet kvällen innan.. Kanske inte så himla kristet det heller.Ungefär såhär nervös var jag när jag satt lördag förmiddag och väntade på bästa skjutsen (aka mamma) med min färdigpackade väska i soffan.

Efter nästan ett helt dygn på bussen fick vi vila och lalla lite på båten. Trelleborg-Tyskland. Det var himmelskt att göra annat än att sitta i en buss.

 ..

T.v. gamla steg tre (minus Stina) & t.h. steg 1 (2?) (plus Sara).Någonstans här tuffar vi in på tyskt vatten och världens mysigaste lilla hamn. Alla som såg båten komma i land vinkade massor till oss, och vi kände oss coolast i hela världen. Typ.Vi kom fram, kollade läget, invigde maten (inte så impad, nej) och flyttade in i våran barack för 12 personer. Ytterst glamoröst. Jag och Majny kollade in tysta parken och tur var väl det, resten av resan var det mulet & regnigt. Fick dock inte nå bra bilder, detta är den enda bilden där jag inte har hållit ett finger eller två över linsen. Amatör? Jotack ..Andra (tredje?) dagen tog la gang, plus minus några stycken en tripp till Cluny. Där vi letade en öppen restaurang i typ en timme tills vi gav upp (whats up med att fransmän inte kan ett enda ord engelska? Gaalet irri alltså.) och det slutade med att vi åt varsitt franskt skrovmål, glamoröst var det ja.Därefter följde shopping, häng och så testade vi den läskigaste toaletten jag någonsin besökt & jag skrek som en stucken gris.Om det var någon som trodde att vi hade det varmt därborta kan jag slå hål på det hela och säga att jag frös. Ständigt. Typ hela resan. Mina sommarklänningar tog mig inte långt så jag lånade Marcus kofta vilket ledde till kuligt skämt när Majny sedan frågade "Har du fortfarande Marcus på dig?".Därefter rullade dagarna på i en rasande takt. Vi hängde, arbetade (läs: städade toaletter, yey!), hade bibelstudier, käkade choklad på Oyak, fick ett & annat kärlekspar, lyssnade på föreläsningar, jag försökte mig på ett triangeldrama, lekte sanning&konka, myste i kyrkan 3h i sträck, träffade nya roliga människor, fick galet många internskämt, lekte fotleken osv.a la yogaträd. förövrigt är jag fett impad över att jag står på ett ben.. snacka om balans!Sista kvällen på Oyak. Inte särskilt smickrande bild på någon men hey, det var den enda jag lyckades kidnappa. Typ 5min efter att nederländarna sjungit Time to say Goodbye för oss. Det var gaaalet gulligt.vi äter: Den sista måltiden. Checka in allas sadface!
fr.v. Majny, Jessica, Marcus, Samantha, Linnea & Emma.Sen påbörjades den evinnerligt långa bussresan hem. Som faktiskt gick förvånansvärt fort, bl.a. spelade vi hur fan visste du det? Och kunde kostatera att Marcus kunde allt om potenshöjande medel, jag kunde allt om könssjukdomar&preventinmedel och Samantha kunde detmesta.Jag lyckades roffa åt mig en plats i en ny buss på vägen hem tillsammans med bästa Jessica!För att kunna visa alla hur bruna vi blivit jobbade vi stenhårt på brännan på färjan på vägen hem. Och jag lärde mig gå ner i brygga baklänges! Det tyckte jag var fett coolt. 

 ..

Någonstans i Jönköping var vi galet less på att åka buss. GALET less alltså.
Och bilden t.v., aj love my fejs. Det är såå klockrent.Jag var fett trött när jag kom hem. Och jag kan inte finna ord för hur skönt det var att ta en riktigt lååång dusch efter denna resa. Helt. Amazing.

Och om vi ska vara lite seriösa i en sekund eller två var det faktiskt sjukt intressant att träffa lite andra människor med lite annan syn på livet (läs: bibelstuderande nederländska tjejer). Även om det lilla kristna som fanns i mig innan jag åkte till Taizé inte riktigt följde med mig hem.

Men det var en riktigt härligt resa ♥

Caramel-Toffe

2010-05-24 - 23:01:44
Åh nostalgi nostalgi nostalgi. Köpte Caramel-Toffe té i Cluny som doftar helt himmelskt, tyvärr smakade det inte lika gott men det är väl sådant man får ta antar jag..

Det känns som om jag har pratat så mycket med alla om Taizéresan nu men eftersom jag vill kunna läsa om den sen när jag är gammal och grå (ja usch och huvvaligen, tydligen kommer den tiden också!) så hade jag tänkt göra ett separat inlägg om resan. Och Tunisienresan var tanken, vi får väl se hur de går med de.. Höhö.
SKIT-SKIT-SKIT-SKIT GÅNGER 329582948

2010-05-21 - 12:22:01

Det låg ett brev från sjukvården på dörrmattan när jag klev in genom dörren.
JA äntligen! tänker jag.. Men icket sa nicke. Efter en lång beskrivning av vilka tester som inte har gett något utslag (allergi, virus osv.) så står det:

*konstpaus*

"Slutsatsen blir att vi i nuläget inte kan
säga vad som utlöste den akuta nässelfebern."FU. Vad återstår nu att göra? Gråta?
Se ut som en fucking jävla flugsvamp resten av livet?

Lägg märkte till fläskläppen på underläppen.
Så blir det när jag får utslag på läpparna. Buhu.

Balkonghäng

2010-05-20 - 23:59:01
Har jobbatjobbatjobbat idag. Inte på långa vägar lika länge som igår (8-23:35) men kändes lika långt. Det gick som segt idag. Men jag han i alla fall fira in sommaren men en kall öl på min balkong med Petrus. Fatta att bilden är tagen typ nio på kvällen och jag sitter i jeansshorts och en oversize t-shirt. I lajk.

(Förövrigt inviger han min spikmatta just nu och skrev just att jag måste googla på om man kan ligga på spikmatta på mage i stället.. Haha. Man kan fan googla på allt.)ÄLSKA Spotify

2010-05-18 - 22:15:55


Denna låtlista går på repeat samtidigt som jag ska försöka sova, hör och njut mina vänner. HÖR OCH NJUT.

-> Nostalgi; Taizé <-

Back in schweeedeeeen

2010-05-18 - 13:06:36

Lyssnar på musik, är nyduschad, tuggar på lite knäckebröd (höhö, knäckebröd!), för över bilder och bokar tvättid. Ska promenera och hämta ut ett paket & handla mat, ska nämligen bjuda min fru på middag ikväll.

(Förövrigt är det Time to say goodbye som går i repeat, nostalgi av rang!)Dax å bli rik...

2010-05-06 - 11:16:51


Fick just ett mejl av min chef med
att jag har fått en högre lön, YEY!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!