Snart far jag!

2009-08-09 - 22:16:59

På fredag far jag! Det är inte alls länge kvar nu... Vad spännande det ska bli! Allt är iordning, passet, reseförsäkringen, sjukvårdskortet men inte resan hem! Jag hade tänkt gå in och boka den nu men det blev så läskigt, tänk om jag bokar fel? Jag har aldrig bokat min egen resa, jag är ju bara barnet, inte kan jag måsta göra sånt själv... (HUR ska jag klara av att åka till Grekland och USA själv nästa år!?)

Jag tror jag ska be mamma om hjälp imorgon när vi ska dit ut på middag. Själv hade jag tänkt cykla så jag får vara där lite längre - henke slutar så sent.... Men det känns långt. Jag ska nog kolla med eniro.se hur långt det är. Det blir bra, då har jag något att göra medan jag väntar på att vi ska se Clintans nya film.


Nu ska jag bli frisk från min långdragna förkylning...

En trevlig tisdagkväll

2009-08-06 - 01:16:02
Igårkvälls hade jag en såndär alldeles skön kväll. Det var nog tur med tanke på hur jobbveckan ser ut för mig... Jag och Malin gick på nya Allstars och åt gott och drack öl. Superrevligt. Och vilken service! Skulle jag någonsin starta upp ett eget företag skulle jag anställa killen som var vår servitris för kvällen - helt fantastisk OCH naturlig service.

Själv ska jag krypa i säng. Har jobbat dubbla pass idag och imorgon börjar jag jobba kvart i tolv! Jag är ju inte lite avundsjuk på mamsen som glassar på Malta just nu....Mitt ölglas ser ut som världens största i jämförelse med hennes...

Tillskott i samlingen

2009-08-04 - 11:19:43

En vänlig själ på mitt jobb hade rensat ut hemma och ställt in en påse med en massa örhängen som hon inte ville ha längre i tjejernas omklädningsrum. Vilken humörhöjare! Och praktiskt - onödigt att slänga liksom... Hittade flera par som jag definitivt ska använda, ska bara tvätta av dom med lite bakteriedödande först. Visst var dom fina? :-)

Dom jag gillar bäst är dom som inte syns så bra, längst ner i mitten!

Måndagkväll = Mentalist

2009-08-03 - 23:40:52

Ah vad mycket skönare det är att cykla när man inte har cyklat på några dagar. Man har så mycket mer energi i benen! Jag har just cyklat 8km men skulle lätt kunna cykla samma sträcka en gång till. Iförsig kan det ha något med att göra att jag är van att cykla fram och tillbaka - idag behövde jag bara cykla hem. Men ändå sköööönt :-)


Nu är min middag klar och jag ska krypa ner i sängen med min lilla HP och se ett avsnitt av The Mentalist. Skönt avslut på dagen!

Visst är det en fin cykelväg jag har hem?
(ja, jag vet att bilden är jättesuddig - jag cyklade samtidigt.)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!