Korrupt papperskorg?

2011-02-28 - 12:44:15


asså vafan! Detta meddelade kom upp när jag startade datorn imorse!
hahahahahahahahahahaha hahahahaha

Bussbiljettshumor

2011-02-27 - 22:38:30
Kund: Hej, jag vill ha två enkla barn.
Jag: Nej tyvärr, vi säljer bara komplicerade barn idag.

Kund: Hej. *hivar fram busskortet* Sex.
Jag: Eh. Vi gör inte sånt längre, måste ju passa oss för att bli anmälda för koppleri.

Kund: Hej. En buss.
Jag: Vi säljer inga bussar här längre. Hur vore det med en tidning istället?

Världens coolaste jackson.

2011-02-27 - 12:14:49
Igår, innan vi for och åkte snowboard, hade tuffaste lillebrorsan i hela världen, uppträdande med skolan. Det var småstjärnorna som intog scen, och lillebror körde thriller.Långväga besök

2011-02-27 - 09:37:00
Hejhopp. Lite lång bloggtorka här. Men det händer inte så mycket just nu. Umgås med vänner&familj, jobbar och tränar. Och sisådär rullar det på. Och den senaste veckan har jag haft denna häftiga brud hos mig. Lyckans ost!

En liten morgonhistoria

2011-02-16 - 10:35:06


Ja, jag håller ju på att rensa i lägenheten bland kläder, skor och annat. Och jag beslutade mig också för att slänga min väckarklocka som inte har fungerat sen... gud vet när. Jag har ställt den och ställt den och den har inte ringt en endaste gång. Har kommit sent till jobbet, missat träningstider osv. Så, glad i hågen slänger jag den tillsammans med en massa annat skit i en såndär stor svart sopsäck på måndagkväll efter jobbet.

Och tisdag morgon klockan halv sex, vilken jäkla väckarklocka tror ni inte ringde då!?!?
Så jag måste upp ur sängen, gräva i den där sopsäcken efter den där j*vla väckarklockan som aldrig slutade pipa. Samtidigt som jag är helt sömndrucken och borta, lyckas till och med kliva på datorn på vägen dit.här har ni honom. väckarklockan from hell

14 Februari

2011-02-15 - 00:18:53

Hejhopp mina kära. Har "firat" ena halvan av alla hjärtans dag i sängen, tydligen ska man undvika allt som gör att det gör ont vid ledbandsskador, det vill säga typ allt, sitta, stå, gå, träna osv., och andra halvan på jobbet. Yey, what a day. Men pengar rullar in som det ska, det går bra nu..

Humorn är att min hatstammis har spenderat i princip hela alla hjärtans dag-kvällen med mig i butiken. Snacka om att inte ha nått liv.. hahaHar i alla fall fått i mig några gelehjärtan, mums

Fruktansvärt onödigt.

2011-02-13 - 23:39:34
Vad är oddsen att jag drar upp min gamla ledbandsskada i ryggen?
Maaa ghaaad. Fruktansvärt ont gör det.
Och jag går som en gammal kärring.

Men tavlan är ju cool. Inte.

2011-02-11 - 12:51:20
Det här mina vänner är anledningen till att jag skulle kunna åka på en GRATIS weekend till NY i Maj. Gratis flyg, boende, mat osv. Alltså, fatta att jag skulle få åka gratis till NY men att jag inte kan fara för jag är upptagen med annat då. Surt? Nej inte alls, varför skulle det vara det...? hmpf.

BodyCombat

2011-02-09 - 00:02:43

Igår efter jobbet blev det en runda på stan, handlade lite hemlisar, och sen testade jag bodycombat för första gången. Och instruktören var huuuur bra som helst. Verkligen. Passet i sig var roligt, om man ser ur ett aerobicsperspektiv, men när man ska köra "kampsport" är det mycket roligare att slå på kuddar helt klart. Så man kan ta i, ta ut sig osv. Kanske blir att testa punch out? Någon som har testat det på Iksu?

Annars är ju alla pass från LesMills sköna att gå på eftersom koreografin ser likadan ut oavsett var eller för vem man kör. Annars måste man ju gå på samma pass varje vecka för att få ut så mycket som möjligt av träningen.

Nu har jag en såndär skön träningsvärk i rygg & rumpa. Gilla!

Många premiäråk i veckan

2011-02-07 - 13:11:54
Igår blev det skrillor. Jag sög! När åkte jag sist? Tre år sen typ? Men himla kul var det.
Om nån vill åka skridskor så ringer ni mig så följer jag med. Deal? Det gäller snowboard också.Efter två dygn utelåst

2011-02-07 - 13:01:44
Konversation på Lottas:
Emelie: Saaaraaaa, vet du vad jag har gjort!? Spolat ner min hemnyckel i toan!!
Sara: haha nääeee *suckar hopplöst*
Dude som sitter bredvid mig: Och hon reagerar knappt ens *chockad*
Sara: Näe, alltså.. Det är en grej du borde veta om Emelie...

Så ni vet nu.
Och bara för att klargöra, jag ska aldrig mer spola ner mina nycklar i toaletten.
Det är svårt att komma in i sin lägenhet då.

Första åket för iår!

2011-02-04 - 18:03:00
Sådärja. Nu har man avklarat premiäråket för året (och förra året? Minns inte om jag åkte nått alls då). Feels great! Jag och grabbarna åkte hela gårdagkvällen och gissa vad världens modigaste Emelie gjorde då? Åkte i ett hopp!!! TRE GÅNGER!! Var ett jättepluttigt hopp men det kändes aaaasstort när jag kom åkande. osså trillade jag bara en av dom tre gångerna :D hihiSjukdomsfilosofi.

2011-02-01 - 14:42:25
Det är som lustigt, lite nu och då kan jag gå runt och lite småönska att jag ska bli sjuk. Så man bara kan ligga hemma hela dagen, ta det lugnt, se serier, blogga eller sova ja, vadsomhelst som inte tar så mycket energi. Men när jag väl blir halvsjuk, förkyld med lite feber eller nått sånt, då går jag till jobbet i alla fall.
Och dom dagar jag är riktigt sjuk, och faktiskt stannar hemma och är sjuk, då är jag så sjuk att det blir inte dendär halvromantiska, "jag ligger hemma och myser"-sjuk, utan snarare "jag ligger hemma och vill inte leva"-sjuk.

Förövrigt så delar Jessika min besatthet av tv-serier så jag har som ingen kvar att se som jag inte har sett. Hellcats, Vampire Diaries, Nikita, True blood & 90210 har jag sett alla som finns ute hittills. Tips på nått nytt?

Den obligatoriska födelsedagsbilden.

2011-02-01 - 11:56:00
Tänk vad fantastiskt det är med digitalkamera. Bilder kan ju sparas i all evighet mer eller mindre...
Fast i vissa fall är det kanske mindre bra...

Jag fyller 15år:Jag fyller 16år:Jag fyller 17år:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!