Kom till mamma

2010-07-29 - 00:24:48

Har äntligen klickat iväg min beställning på klättergrejor. Så jäkla azm det kommer bli! Sjuuukt peppad =) Nu kan jag klättra inomhus, utomhus och (så länge min fysik klarar det) ta några cachar till!Det här är selen som jag har beställt! Blev några grejer till, bl a rep..

Men jag fick en fin lägenhet iaf.

2010-07-28 - 13:04:36

Minnet på datorn har blivit fullt så när jag och Evelina var på Strömpilen för några dagar sen köpte jag en en-terrabytes extern hårddisk. Och nu när jag kollade igenom en massa gamla bilder hittade jag denna! Haha. Totalunderbart. Det är jag där i hörnet och resten är baksätet, helt fullproppat med alla grejer vi (läs: jag) köpte på IKEA. Sara och hennes kompis fick packa in mig och Anna i baksätet haha. Det var verkligen helt stört...

Och någonstans halvvägs hem (med medpassagerare som inte var de gladaste direkt) lyckas jag kläcka ur mig ”men.. dom har ju gratis hemkörning om man handlar för mer än tiotusen…vi borde ju ha kommit över den gränsen..” Jag var inte poppis då kan jag lova.

Så blire.

2010-07-28 - 11:00:40

Nu är det bestämt. Jag är antagen. Och jag har tackat ja.
Det blir juridisk översiktskurs på distans i höst.

All övrig tid ska jag träna. Typ.  

Har det redan blivit höst?

2010-07-26 - 21:20:03
Alltså. Vad tusan hände med finvädret!? När jag cyklade hem efter att jag och Camilla hade tränat frös jag. FRÖS. Trots att jag hade på min långbyxor och tjocktröja på mig. Och typ fortfarande eftersvettades.

En sånhär dag saknar jag Alanya. SOM FAN. Och jag vill bara ut, bada sola och åka partybåt igen.

Best thing evaaahhh

2010-07-20 - 11:30:09
Det allra coolaste vi gjorde i Alanya (eller ja, jag snarare) var att hoppa bungy jump. Det är det allra häftigaste som jag någonsin har gjort utan tvekan. I Alanya kan man inte hoppa men i Side, som ligger väldigt nära, ligger det en stor aquapark som i stort sett alla fristående travel agencys anordnar resor till.
Och där! Där kan man hoppa. Från 75meter. 300kr för ett hopp & om man då vill hoppa fler gånger betalar man bara halva priset. Vilket jag gjorde hehe, 450kr för två hopp tyckte jag var en rätt liten kostnad..
Vågar man inte hoppa har dom en katapult variant, som Johanna gjorde, där dom spänner ut en lina och släpper en spärr så linan rycker upp en och man gungar ner uppåner.

Någonstans här bultade mitt hjärta 500slag i minuten, heheKÄNSLAN. Så jäkla häftigt.Nöööööööjd. (Alla bilder är från första hoppet.)

Tillbakablick: Alanya

2010-07-19 - 11:11:44


Vi hoppade på planet till Alanya den 30juni, jeeeekligt taggade.Vi hade kung grannar på hotellet; åt båda hållen, neråt & åt sidan. Tack vare vissa började vi parta klockan fem första kvällen hehe. Och allt ba spåra...Har nästan inga festbilder, men you know what they say - what happens in Alanya stays in Alanya! ;-)
Vi åkte på båttur, hoppade från en stor klippa, från båten lallade och fulade oss.Utsikt över hamnen & lite över Bellman (som tillsammans med Robin Hood är dom två största barerna) men inte är så mycket att hänga i julgranen trots alltVi hittade en restaurang med HELT FANTASTISK mat. Och jag skämtar inte, den var fucking best ever. Här äter vi med le girlz från hotelletSpenderade många, många timmar i poolen. Läste böcker, snackade skit, spelade strandpingisDen ytterst fula 1800-tals tavlan blev utbytt med vårt motto: CRAZY DAYS, WILD NIGHTS.

Sunday evening

2010-07-18 - 23:40:08
Beslutsångesten är på max. Kan verkligen, verkligen inte bestämma mig för vilket datum - första eller andra perioden!? Och kan någon annan stad kanske vara rolig? Second thoughts x 5000. Jag tror jag ska sova på saken. Och ja, jag är kryptisk av en anledning.

Gårdagen var.. oväntad men trevligt. Roligaste på hela kvällen är när jag ska kasta D's kepa for fun, lyckas kasta ut den genom balkongdörren, ÖVER räcket och ut på ett tak 4 våningar längre ner. Jag springer ner & ut för att hämta den, börjar klättra upp till taket i högklackat hehe. Och sen inser jag att jag inte kommer ta mig hela vägen upp så jag sätter mig ner på en ventilationstrumma, blir höjdrädd och vågar inte komma ner. hehe. Och jag har vågat hoppa bungyjump!Ambitiös nattamat jotack.HAHA, lånade med mig ett par av A's skor, det var nog det som räddade våran promenad hem.. Och det är ju fett HETT med skor a la 44 på kortaste tjejen i stan.

Packpaniken - check!

2010-07-16 - 11:02:20
Jag är så rolig när jag far utomlands, fast jag vet om att jag ska fara länge, länge innan det är dags packar jag aldrig i tid. Aldrig. Jag springer runt och tänker på vad jag ska packa och vad jag skulle behöva köpa med mig flera veckor innan men jag skriver inte ner någon lista. När jag & Johanna skulle åka den där onsdagen kommer vi hem till mig klockan fyra typ och ska bli skjutsade till flygplatsen halv sex - sex för att sedan vara borta i två veckor. Tror ni jag har packat en enda pryl? Såklart inte.

Resultat: Jag springer runt som en yr höna och i någon slags stressig falsett frågar jag Johanna vad hon har packat med haha. Men det löste sig ju fin-fint och vi hann tom korka upp en flaska rose för att fira avfärden!

Kvällen innan resan

2010-07-16 - 09:32:17
Firade av Umeå med en mysig kväll tillsammans Sara&Malin.. och hehe, det ena ledde till det andra och här sitter jag & Malin med shotsglas & annat dittdatt några timmar senareRoligaste under hela kvällen:
 - Varför har du en resväska där?
 - Jag reser till Alanya imorgon
 - Hahahah eller hur. Vart ska du?
 - Jag reser till alanya imorgon?
 - Ofta. Du ska säkert ba till peace and love
 - Eh, nej? Jag ska till Alanya..
 - Men vafan! Varför är din resväska tom då!?


..det övergår mitt förstånd också ;-)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!