Ja, jag kommer ju i alla fall bli stark

2010-03-18 - 21:20:57
Jag tror jag kommer att kräkas snart. Bara så ni vet liksom.

Efter en tids drama på jobbet kände jag lite att droppen kom idag. Eftersom internet är internet är det inte så mycket att skriva mer om det men. Känns lite synd bara att det är så här för i övrigt finns det som så roliga andra ljuspunkter. Och imorgon ska jag jobba på mitt andra jobb.

Och hur i helsike vill jag göra i framtiden!? Senast den sista den här månaden måste jag bestämma mig hur jag vill göra med sommarschemat. Och jag ska inte ljuga och säga att det inte kommer påverka hur hösten ser ut. Och vill jag verkligen jobba i höst? På vilket jobb? På båda? Eller vill jag plugga jöken istället? Och är det värt att göra en massa roliga saker i sommar och förlora en massa pengar? Eller ska jag bita ihop ett år och spara 100.000:- istället? Då behöver jag inte leva som en fattiglapp och så "slipper" jag som bry mig sen på ett tag... Och vad händer sen om ett år? Finns det saker jag verkligen jag vill göra då? Jag blir knäpp.

Jag vill i alla fall säga att jag tog tjugo kilo mer än vanligt idag, heja mig!

 

Sugen på en till dag i backen...

2010-03-17 - 11:54:03

Jag och familjen var ute och åkte förra veckan och gudarnas vad jag är sugen på att åka i helgen också!

(jag har slutat sura över min klantighet nu..)Livet är emot mig

2010-03-16 - 19:12:24

Bläk vilken skitdag dethär har varit alltså. Eller skitvecka för den delen..

Jag tappar bort kvitton på min betalda soffa, låser in mina nycklar i lägenheten tillsammans med numret till min hyresvärd som var i "sommarstugan" över helgen, får äckliga utslag på benen som kliar så mycket att jag tror jag ska dö och slutligen så skär jag mig i fingret. Så mycket att det flödar blod och jag spyr i rena förskräckelsen.

Och ja. Det var nog allt jag ville säga. 
Nu ska jag sura lite på livet tror jag. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!