APRIL

2010-12-30 - 21:45:08
Början av April kretsade mina tankar mycket kring mina utslag, shit vad jobbigt det var då. (Missförstå mig inte, det är jobbigt nu, men då.. ojoj. Det var inte bara en gång jag ringde till mamma och storböla.) Men försökte pigga upp mig! Bland annat genom dessa fina naglar...Anna fyllde tjugo! Och småbarnen (tonåringarna) fick äta med haklapp...Jag fyllde 20! Och invigde systemet...Jag hade bakat massvis och bjöd på fika i mitt lilla krypin

.....och världens coolaste tårta!Det blev varmare och varmare... Och jag kunde inviga min "balkong"
Ps. det låg inget lik där! hahhaah


MARS

2010-12-30 - 20:41:46
Första mars fick jag flytta in i den underbara lilla vindslägenheten på haga! Går inte att beskriva hur glad, nöjd & peppad jag var då =)

Jag, Anna, Sara och random for på ikea och storhandlade (läs: jag storhandlade, de andra köpte typ.. lite värmeljus). Dom fick PACKA in mig och Anna i bilen på vägen hem haha. Ungefär såhär:En solig vinterdag följde jag med familjen och åkte lite utförVi hade personalparty och for ut på Allstar. Åt massa mat och drack mumsiga drinkar (älska dricks!!)Har nästan inga bilder från Mars! Jag kanske bara var hemma och njööööt av min lght ;) hihi
Jag njöt i alla fall av att laga mat... Min enda bilder från mars inkluderar mat teep. haha.
(Kan detta ha varit när jag fick en extra hemma hos mig måntro?)

FEBRUARI

2010-12-30 - 20:25:42
Februari var som en lååång och seg månad. Jag jobbade ungefär 24/7 på mina jobb. Det var mörkt när jag gick till jobbet. Det var mörkt när jag gick hem från jobbet.

Och när jag väl kom till jobbet så... jaa---. Två veckor i rad lyckades jag välta ut lösviktspallen (400kilo godis!!!)Men nog finns det några riktigt najsiga minnen därifrån, bland annat när Anna blev så full att hon fick krypa in genom dörren-trapphuset-in i hissen. (Förlåt Anna, men detta måste förevigas!)
Det finns några andra riktigt roliga, vansinniga och svartsjukevänliga minnen därifrån men dom lämnar vi nog utanför.Och Malin fyllde år och hade fest i hennes & Stefans lägenhet. Enda bilden jag har från den festen är en knäpp bild på denna kille.Jag & Camilla tränade en hel del. Här efterfestar vi på Max! Minns inte riktigt varför hon kör sad-puppy-face dock...Fast halva februari gick jag nog mest bara runt och var helt lyrisk över att jag fått en ny lägenhet.

Och i slutet av februari fick jag äntligen, äntligen skicka ut dessa finfina kort.
Eller gjorde jag någonsin det? äh. jag skrev dom i alla fall, haha

Sådär inför det nya året...

2010-12-30 - 19:57:13


Märks det vad jag peppar eller?

(btw, har bokat & betalt flyget nu!)

JANUARI

2010-12-30 - 00:43:10

Årets första dag inleddes med dansande och häng med nå killgäng på Chaplins och efter det några flummiga timmar på Collage.


Vi hade laddat med fubulös middag! Skrovmål och cider på hotellrummet hahaOch seeeeen... Ja då vaknade jag med den värsta baksmällan jag någonsin haft. Fy vad jag var bakis allstå! Inte roligt. Och vi skulle dessutom släpa massor med väskor tvärs över hela stan. Visst ser jag helt galet sliten och plågad ut?För jag och Johanna åkte en vecka till Sousse, Tunisien. Den resan är väl en hel historia i sig (åk aldrig dit som två unga tjejor under lågsäsong!) men oerhört välbehövlig. Sol, bad, Quad, shopping, utgång, mat, mat och mat.

säger inte bilden bara ALLT?(har stört mycket bilder därifrån... det får räcka här!)

Åkte på en helt legendarisk resa till Tallin tillsammans med Johanna, Camilla och Elin. Köpte så mycket sprit som vi kunde bära (bokstavligen), jag lyckades roffa åt mig typ 35flaskor! Har fortfarande inte druckit upp flera av dom...
Sen var det ju en man som försökte köpa mig men det behöver vi ju inte tala högt om haha

Och när vi kom hem var det mesta som vanligt; det var kallt och mörkt...
Och jag har två söta bilder på mig, Anna och Rossa
från en utekväll på Corona i Januari!

Pust och hej. Jag tror vi tar en månad i taget =)

Bara såatt ni vet.

2010-12-29 - 23:41:53
Jag har nog världens finaste vänner.
Och världens finaste familj.

Is i magen... Vad är det?

2010-12-22 - 22:33:55
Oj hejjudamig vad jag fick ont i magen helt plötsligt.

Vågar jag verkligen göra dethär?
Jagmenar. Oddsen att jag glömmer bagaget hemma eller hoppar på fel plan i Aten... det skulle ju inte vara alltför oväntat. Sen kan jag ju tappa passet, talförmågan eller något annat viktigt. Knappt fyra månader kvar!!!!!

Sveriges minsta brandstation...

2010-12-17 - 15:48:08
...besökte jag just innan vi fastnade i diket. Det måste ni ju få se!
Typ som ett utedass i storlek.Att föreviga

2010-12-15 - 22:43:02
Trevlig kväll idag! Mina kollegor - Jag gilla'rom helt enkelt :) Och jag måste ju föreviga:

FÖRSTA (och förhoppningsvis enda...) gången jag åkt i diket hände i helgen!

Och vad har vi lärt oss av det? Man vet inte hur vägen ser ut och hur det är plogat på småvägar på vintern. Och man bör inte ligga alltför långt till höger. Tur att bilägaren är en lugn en. Och att boenden precis bredvid bjöd på kaffe och halloweenkaka under tiden på väntade på deras traktor. Tacka vet jag hjälpsamma människor!

Eh. Favoritaffären?

2010-12-03 - 12:37:02
Haha justja, är det inte sjukt kul att en av första gångerna jag kör bil kör vi till Jula och går på deras VIPkväll?? hahah. Det var helt smockat och man fick gå i pensionärstakt genom gångarnaPremiärtur med körkortet

2010-12-03 - 12:30:59
Aaahhh, det är så sjuukt kul att köra själv!! Men känns förbjudet som attans, ungefär som att gå på systemet... Hlet sjukt att det inte har släppt för mig än, har ju ändå varit in några gånger.

Och vad enkelt det är!! Igår skjutsade jag över Johannas grejer till hennes nya lägenhet, åkte runt och letade gran (biltema hade stängt, coop hade bara fula) och for med femtioåttatusen gamla flaskor och skit till återvinningen. Jag måste nog köpa en bilRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!