Alkohol och PA100 går bra ihop.

2009-04-22 - 01:28:08
Den senaste stunden har jag suttit framför datorn med ett smattrande tangentbord. Kvällen verkar ha hjälpt mig på traven och plötsligt sitter jag inte med samma "skrivkramp" och fantasilöshet som jag har suttit med dom senaste veckorna...

Kvällen var i alla fall supertrevligt! Lite olika ölsorter på hemlig bar och därefter hamnade vi i källaren på Lottas. Ruskigt god mat, drinkar och sen fick jag vara med om min första champagneprovning! Det var coolt. Lite jägermeister, öl, drinkar och chokladfondue på det. MUMS! Nu har jag precis kommit hem och det verkar gå galant med PA100!

Hoppas det är lika bra imorgon när jag är nykter.

Tonåringars intresse: Otrohet

2009-04-19 - 23:28:51
Under min SIMS-period, som vi alla förmodligen har haft någon gång, var jag nog även överdrivet intresserad av otrohetsaffärer. Kolla bara dessa bilder, två stycken som pratar/flörtar och en liten stackare som står en bit bort och ser ledsen ut...

Allt och lite till

2009-04-16 - 12:43:36
Idag har jag sovit alldeles för länge, lagat en lasange med bladspenat och chili-kyckling, bakat en kladdkaka, sökt 4stycken extra-/sommarjobb, sökt till universitetet i höst, sökt Matte C på komvux, sett filmen Body of Lies, läst alldeles för många bloggar, hittat mitt drömjobb, deklarerat, registrerat bloggen på tradedoubler och stekt biffar av kycklingfärs med fetaost.

Bara för att jag inte vill skriva dendär nedrans PA100-rapporten.

Henke får helt enkelt för lite närhet

2009-04-02 - 22:28:52
Vi står utanför Willys och ska ställa in matpåsarna i bagaget på bilen.

Emelie: Men! Vems sovsäck är det här? Glömde någon den sen Åsele?
Henke (oskyldigt): Det är min?
Emelie (nästan skriker): Men du hade ju ingen! Det var ju därför vi var tvungen att dela på Åsele!
Henke (fundersamt): Jaha.. nää. Det sa jag nog bara för att jag ville dela och ligga nära dig.

Just ja, och det var därför vi sov två stycken i en sovsäck TRE NÄTTER I RAD!

Ska staten köpa upp bilföretaget Saab?

2009-04-01 - 00:06:51
Vad man tycker om privata företag och den offentliga sektorn låter jag vara orört, dels för att det är ett omdebatterat ämne och dels för att jag tycker att det är oväsentligt i denna fråga.

Oavsett om ett företag drivs av staten eller privat så vill ingen av dom gå med minus, helst vill dom faktiskt båda två gå med plus. Däremot så drivs den offentliga verksamheten av skattepengar, det är deras inkomst, och den privata sektorn tjänar ihop sina pengar, det är deras inkomst.

Därför blir jag så förbannad när nyheterna visar inslag där man profilierar en stackars mamma som inte kommer ha råd att bo kvar i sitt hur tillsammans med sin två-åriga dotter, och man skyller hennes misär på staten. "Hemska regeringen som inte vill rädda arbetarna." Men ärligt, vad skulle regeringen tjäna på att "rädda" saab? Det är ett faktum att saab inte har gått med vinst på tjugo år, tjugo år mina vänner. vem vill köpa ett företag som i tjugo år i rad har gått back? Att driva företag som går back bara för att vara snäll gör man inte, speciellt inte bara för att "det är så synd om arbetarna". Det skulle dessutom vara som att kasta pengar i sjön, saab kommer fortsätta gå back och det ändå man gör är att skjuta upp saabs konkurs.

Att Saab ligger ekonomiskt dåligt till beror inte på finanskrisen, det beror på att det är ett företag som har kommit efter och nu är olönsamt.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!