Tack, nu vet jag.

2008-10-31 - 11:04:26
En fråga med svar från Jonas Cramby (som drev bloggen "jonas joggar") i Cosmopolitan. Rätt sjuk kille, men han är riktigt rolig. Just denna fråga är kidnappad från söta Johanna!

Varför ser han inte att jag har köpt nya underkläder?
Jonas: Han är gay, synskadad eller så uppskattar han inte dig tillräckligt.

Jag tror att jag skyller på att henke är synskadad. Varken det första eller sista alternativet kändes särskilt lockande.


Vuxenpoäng

2008-10-27 - 20:15:12

Så fort det börjar ta slut på samtalsämnen på min ledarutbildning lyckas vi alltid komma in på vad det är som ger en vuxenpoäng. Det finns mer eller mindre intelligenta idéer men det är nog två som sticker ut lite mer än andra:

- Att ha en godisskål med godis framme på vardagsrumsbordet (och inte äts upp!)
- Att välja en Volvo framför en sportbil, "eftersom att barnvagnen ryms bättre då".

Vad tycker du ger riktiga vuxenpoäng?

Sen kan jag ju också lägga till att enligt "Sveriges vuxenpoängsstyrelse" så är jag 31.1 år gammal.
Det är inte illa pinkat! ...och kan kanske även förklara varför jag velat kasta ut massvis med barn och undrat om folk som jobbar på badhus befinner sig i någon slags sinnesförvirring. För vem kan vilja jobba där?

En riktig söndag

2008-10-27 - 00:28:02
Äntligen är jobbhelgen avklarad. Skönt må jag säga! Nu är det bara att.. ladda tänkte jag skriva men det är ju faktiskt helt fel. Jag ska njuuuuuta! Imorgon blir det bussen 08:05 till Örnsköldsvik med syster. Blir paradisbadet imorgon kan jag ju säga! :-) Hade tänkte fara dit lite senare på dagen, så det är lite mindre folk förhoppningsvis.

Har spenderat hela kvällen på Waynes med min vän Anna. Riktigt mysigt. Allmänt skitsnack och hjälp med matten! Det är tur man har kompisar som kan matte som kan agera lärare :-)

Nä, nu ska jag kolla öppettiderna för Paradisbadet, kanske blir det bad i mörkret?
Ha de gött. ♥

Äntligen.

2008-10-22 - 00:03:46
Fem timmar, tre koppar te, två OTH-avsnitt har jag lyckats knåpa ihop ett blaskigt tal. Nej, what the heck. Mitt tal handlar om val, framförallt man har ett val att välja lycka eller olycka även om man har olika förutsättningar och nu.. mitt tal blev bra. Punkt.

Imorgon blir det en saftig dag:
- Skola 10:00-16:25
- Möte 16:30->
Därefter pluggkväll med AnnaP

. För mig blir det spanska och matte matte matte. Känns smått tungt (och jag är lite nyfiken på hur jag ska rymmas med middagen!?) Men nu är det allt som gäller. Jag ska ha G i matte C även om jag inte går någon lektion. Sådetså.
Nu måste jag börja dra mig mot sängen, ska duscha och göra alla tjejgrejer innan jag kryper i säng. Och målet denna vecka är att varje kväll det är skoldag dagen efter ska jag lägga mig senast 00:30. (Jag vet, det är lite sent ändå.. Men man måste börja nånstans! Right?)

Puss på er alla!

Man kan älska materiella ting

2008-10-15 - 09:07:21
När jag var inne på La Redoute's hemsida för att kolla min order kikade jag en snabbis på kläderna och jag såg vad jag har glömt att beställa! Jättesnygg lite utstickande kofta i skogsgrönt!
Åh. Jag skulle inte ha kollat alls. Den ser verkligen jättemysig ut!

(ppssst. Passa på att köpa där nu, fri frakt och hundra kronor rabatt!)

Mitt paket har kommit!

2008-10-15 - 08:52:23
Äntligen har mitt efterlängtade paket kommit på posten! Hoppas kläderna är fina, ska hämta ut som så fort jag kan. Har beställt två lite längre t-shirtar och ett par träningsleggings (vilket måste vara det skönaste plagget, all times, att träna i!).
Såhär såg dom ut, hoppas dom är lika fina i verkligheten.Jag gillar framförallt trycket på tröjan till vänster, men jag ska ha den i svart.



Veckans film v. 42

2008-10-14 - 19:58:15


Utan spår En något klychig men spännande thriller. Ett mord via internet, för varje person som klickar in sig på sidan kommer offret närmare och närmare döden, känner du igen storyn? Vi får följa FBI:toppagenten Jennifer Marschs i jakten på den "riktiga" mördaren. Trots sin förutsägbarhet är den riktigt obehaglig och får därför: ♥ ♥ ♥ (3/5)

What happens in Vegas En riktigt rolig komedi om en tjej och en kille som far till Vegas för att släppa lös under en natt. Och nog släpper dom lös alltid! Vaknar upp med varsin ring på fingret och vinner på jackpot. Väl hemma igen döms dom till 6månaders "straffäktenskap". Man skrattar hela filmen igenom, även om det känns lite väl med den "ordentliga tjejen" som ska ta hand om den "struliga pojken". ♥ ♥ ♥ + (3+/5)

En ny kategori!

2008-10-14 - 19:55:37
Nu har vi en ny kategori här i bloggen, som ska handla om film!
Jag hade tänkt mig ett inlägg i veckan om "Veckans film" som ska publiceras i samband med releaserna på dvd som är på onsdagar. Plus annat smått och gott.

Madonna går över styr

2008-10-14 - 17:35:19
Jag har tycker Madonna är himla snygg och vältränad, sina femtio år till trots. Jamenar, kolla hennes kropp!! Dessutom har hon ofta lite utstickande kläder.
Men dethär? Från detta årets turne. Inte okej Madonna, inte okej.

Gör ditt bästa...

2008-10-14 - 11:06:30

Allt jag behöver

2008-10-14 - 09:36:32
Nu har jag allt jag behöver för en riktigt hård pluggtimme innan jag ska duscha och fara till skolan.

Sminkbag som faktiskt rymmer smink

2008-10-14 - 00:52:24
Jag har lyckats fynda en sminkbag som faktiskt rymmer smink. De flesta är så himla himla små att det inte ryms någonting, penslarna är för långa för att man ska kunna stänga och både foundation och puder ryms inte - man måste välja vad man vill ha. Annars går den inte att stänga.
Så huuur skönt är det inte när sminket faktiskt ryms i sminkbagen!?

Laptop eller inte laptop? Det är frågan.

2008-10-13 - 13:15:20
Vad vore mer praktiskt än att ha en liten laptop. Som du kan ta med dig överallt?
Att anteckna med på lektionerna, plugga på biblioteket eller bara surfa runt på när man har tråkigt? Då måste man visserligen ha trådlöst internet men på skolan finns det ju gratis! Och på vissa caféer.
Men, vilken är bäst i jämförelse till sitt pris? Och kommer man orka bära runt den? För även om den är liten så är ju i alla fall jag rätt bekväm av mig..

Denna från The Phonehouse tycker jag är snygg.. Men frågan är ju huruvida den är bra eller inte?
Utsidan är ju inte allt. Speciellt inte när det gäller datorer :-)

En riktigt rolig semesterpresent

2008-10-13 - 13:02:35
Häromdagen hittade jag det roligaste!
När jag var i Turkiet med tjejerna hittade jag ett jätteroligt vykort (det blå) som jag hade tänkt ge till Henke. Vi såg ett till vykort som var nästan lika roligt fast lite snällare... Så vi tog helt enkelt båda två! :-)
Henke tyckte dock väldigt mycket mer om bilden till höger... I wonder why?



(Notera att ena texten är på tyska! Nejdå, vi åkte inte alls till en turiststad.)

Som ett rån

2008-10-13 - 12:57:34
Jag sitter och kikar runt lite på en sida som har en hel del fina smycken, kyssjohanna.se heter den. Hittade ett fint halsband som jag tyckte stack ut lite, med symbolerna för tro, hopp och kärlek.
Men ja.. Är det bara jag som tycker att ett halsband för femtonhundra är som värsta rånet?




 

Min egen plats

2008-10-13 - 01:14:10
Har ÄNTLIGEN ett eget skrivbord!
Det tog bara...  mer än tre månader haha. (Shit, vi har bott ihop i mer än tre månader!!)
Och det är superfint! Plats för grejer i sina stora lådor, robust och stilrent. Jag gillar det starkt.
Speciellt nu när jag har en plattskärm vilket är lika med mycket plats. Jättebra när man ska skriva inlämningsuppgifter och behöver rymmas med både skärm och massvis med böcker.
(Skärmen var dessutom gratis!!)

 

Snacka om att världen är liten!

2008-10-13 - 01:00:22
Pust. Sista jobbdagen imorgon, känns bra.
En snabbis-grillning ikväll med Krister och hans nya flört, thihi.
Och snacka om att världen är liten! Hans nya flört är min kompis kompis.
"Hej, jag heter Emelie."
"Hej Emelie, det är ju jag!"
Jag har fortfarande inte hämtat mig efter chocken... Jag tycker om att sortera in folk i fack! Punkt.

      

Bästa köpet inför sena vinterkvällar

2008-10-09 - 17:05:46
Hittade jättemysiga strumpor idag. Riktigt tjocka, mjuka och underbara.
Jag ska sitta med dom och en mjukisdress, uppkrupen i soffan framför en bra film. Jag längtar redan. Dessutom att ha ett par som är alldeles knallrosa!

Jag skulle passa som hemmafru, skulle du?

2008-10-08 - 11:43:41
Smått humoristiskt faktiskt. Gjorde ett personlighetstest för att kolla vilka jobb jag skulle passa till (ja, jag vet, jag har framtidsångest!) Dom flesta yrken verkade rätt logiska men helt plötsligt dyker hemmafru upp! Jag höll på att dö. Nog ska jag väl kunna hitta något roligare här i livet!

Klicka här om du vill testa själv.

Vadå jaktinstikt?

2008-10-06 - 16:33:18


Tur att marsvinen är i en bur. Kisse har liiiilla jaktinstinkten!

And now what?

2008-10-05 - 02:09:25
Jag är nyss hemkommen, är alldeles för pigg för mitt eget bästa och typ fortfarande full!
Jättehärligt hos Rebecka och framför allt supergod mat! Sallad med avokado, kycklingfiléer med tacosmak, sås och tacochips. På det en chokladkaka! Muuuums. Och supertack för skjutsen - så slapp jag nattbussen.
Nu ska jag krypa ner i soffan med kissarna och se på OTH, blir bra! (gossip girl har ju inte kommit ut än, jag vill ha nästa avsnitt!! kan inte vänta tills tisdag.)
Lyckades fånga några tjejor på bild iaf! KRAM!

Save water - shower with a friend

2008-10-04 - 17:58:39
Puh. Nu lever jag igen!
Anna kom och hämtade mig, vi har varit och handlat (nästan bara nögvändigheter) och käkat .. jaa. Vad blir det? Frukost lunch eller middag? Ska i alla fall få i mig något till inför kvällen, så att inte det enda jag har ätit idag blir en cheeseburgare och pommes! Ha. Hittade dessutom tröjan för kvällen - skönt!
(Den är ekologisk och med störtkul tryck!)

Jag är ung, men det gör inget - för jag är trevlig!

2008-10-04 - 14:14:07
Jag hade en great utekväll igår! (i alla fall med tanke på hur otaggad jag var på den här helgen..)
Jag och grabbarna grus var här ett tag sen for vi till Camilla som hade förfest. Kul, även om det inte var så mycket röj, men helt bra som sagt. Sen for vi på krogen, dansade och hade det härligt.
Sjukaste måste ändå vara, svart-taxi chaffisen vi åkte med hem som snackade om de sjukaste grejerna - jättekul! Han hade dessutom en utläggning om att jag visserligen såg ung ut men jag var i alla fall trevlig och inte skränig. (Snacka om jante-lagen alltså!)



Camilla blir runtburen av någon kille! Fråga inte :-)

Paket på väg!

2008-10-01 - 13:41:08
Nu ska jag precis fara till skolan, på Webbdesign A. Ska bli roligt!
Sen blir det klippning på WISH 17:30 och personalmöte därefter. Förhoppningsvis hinner jag läsa lite samhällskunskap innan jag går och lägger mig!

Kolla vad jag fick imorse! Undra vad det kan vara för något paket?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!