Marge Simpssons är long gone. Nu är det bara jag och bakfyllan kvar.

2010-10-31 - 22:44:21

Kom hem Johanna! Vi väntar på dig...

2010-10-29 - 21:11:34

Viktigaste målet på dagen

2010-10-25 - 11:51:27
Känn taggen! Halloween i helgen och jag har precis bestämt vad jag ska va! Det kommer bli kickass =)

Nu sitter jag ba och äter långfrukost och har tagit en låååång sovmorgon. Fett skönt. Nu blir det lekstugan, Lekbiten och myrorna. Kanske Ohlssons tyger? Vi får se,

Tydligen pratas det om att vi ska gå ut på Corona efteråt, ungefär såhär fina är alla mina bilder därifrån haha. Iförsej delade vi tjejer på tre flaskor rosé, kan kanske ha något med de att göra? haha

1

2010-10-24 - 15:47:00


Ja, du är inte den enda som varit nyfiken.. fick ett och annat nyfiket sms om det hela igår också haha :D
Har ju ganska länge varit sugen på juristutbildningen men har gått från att vara lite osäker till att nästan stryka det helt ur mitt huvud. Har i stort sett bara hört negativt om utbildningen, eller snarare sammanhållningen på programmen, och ska man spendera 4,5år tillsammans med en klass känns det oehört viktigt för mig att det stämmer. Halva grejen att jag vill plugga på universitet är ju för att jag vill leva studentliv haha

Men i alla fall... det jag är himla, himla sugen på, såpass att jag knappt vågar skriva det, är...

*trumvirvel*

Fastighetsmäklare!

7 steg till att misslyckas på högskoleprovet

2010-10-23 - 20:03:41
Ni vet hur man brukar säga att det tredje högskoleprovet alltid brukar vara det bästa? Well. Eh, stämmer inte för alla kan jag ju säga. Jag tror jag gjorde aaaaallt fel idag, kanske för att jag inte är särkilt brydd utan mer for dit för att jag lix hade betalat för det men.. ändå. ALLT.

Emelies guide hur man lyckas misslycka på högskoleprovet:

- Man ser till att cykeln står ute under natten när det snöar så låset är fruset när man ska cykla till provlokalen.
- Ha inte en enda minut till övers, du ska snarare vara några knappa hela morgonen. Oförutsedda händelser? Det är till för töntar.
- Tro på dig själv: Det är klart du kommer hitta huuuuur bra som helst på ett universitet du aldrig varit på. Herregud, dom är ju pyttesmå.
- Packa med dig en blyertspenna utan stift. Accessoarer är bara till för att vara snygga.
- Välj en gradskivelinjal istället för en vanlig. Att det står att man inte får ha det på hemsidan behöver man inte bry sig om.
- Ta inte med dig klocka. Herregud, sånt är ju till för medelålders kärringar, som att det finns provsalar utan klocka?
- Stäng inte av alarmen du har på mobilen. Det vet ju alla, att dom inte ringer när man har stängt av mobilen. Eh.

Man ska aldrig bli förvånad

2010-10-23 - 10:51:00

haha alltså jag kan fortfarande inte smälta att en kille från mitt gamla jobb. Från mitt gamla jobb!! kom in och lämnade denna lapp. Det är liksom så sjuuuukt.

Äter smet i väntan på...

2010-10-22 - 14:05:36

Typ. Magkänsla?

2010-10-21 - 23:14:27

Asså shiiitt. Det jag så länge velat göra men inte riktigt vågat, inte riktigt trott jag är bra nog för, har vissa äntligen peppat mig till. Och det är klart att jag kan!

Finns vissa behörighetskrav som hindrar det hela dock...
och sen då? Malmö? Luleå? Borås? Gävle?
...hur i allsindar kan man helt plötsligt bestämma sig för var man vill bo i flera år?

Nöjd utan att nöja sig.

2010-10-19 - 22:41:58

Haha, jag börjar fan bli som en gammal tant. Jag släpar mig igenom veckorna, laddar inför helgen och inser att det enda jag orkar göra är att chilla och sova typ. Skärpning!

Det är tur jag i alla fall inte är bitter! Usch vad många det är som är allmänt bittra över livet... Jag tänker på min före detta "dude" eller vad man nu ska kalla honom (haha) som pratade en hel del om att alla som är typ lika gamla som mig har så mycket drömmar och förhoppningar om livet och att desto äldre man blir märker man att livet inte alls är som man tänkt sig och att man mer eller mindre nöjer sig med vad livet har att erbjuda. USCH och fy. Sån ska jag aldrig bli. Visst, jag lär väl ändra mig och tycka att villa volvo vovve är det coolaste här i världen nån dag. Men innan dess ska jag aldrig aldrig nöja mig med något.

På middagen jag och johanna var på i lördags (mycket mumsig trerätters med vin öl och avec förövrigt) kände jag bara bitterheten bedööööva mig. Mannen som satt brevid satt hela kvällen och pratade bittert om hur dom faktiskt kunde kosta på en sånhär middag varje kvartal så mycket som dom tjänade blaha blahä. Och visst, det kan dom kanske, men va faaaan. Njut av njuet, kvinnan som sitter bredvid dig och all gomat och dricka. Livet blir så mycket roligare då!och jag var klädd i fäääärg!

Bloggtorka

2010-10-19 - 00:22:37
Njaa, inte direkt ;). Skulle nog snarare kalla det för nån form av bloggpaus (får man lov till det när man bloggar typ en miljontedel så många gånger än dessie, kissie lissie?). För några veckor sen hände det så galet mycket -hemliga- saker som definitivt inte kunde skrivas här.. tro det eller ej, jag har alldeles för mycket läsare! Och sen är ju internet internet... man har inte den blekaste aning om vem som läser.

Men nu är det slut, finito, med allt sånt. Typ inte. Men lite grann. Gillar frågorna jag har fått: "emeliii, varför bloggar du inte? Har du träffat en kille elleeeer?" Haha. Hemligheterna vs. Emelie 1-0.

Meeen jag har i alla fall hunnit med massor med roligheter! Vissa som ska bloggas om, andra inte. Vänta och se!
...och angånde allt som har hänt: jag är nöjd med mina val. & allt löser sig till det bästa tillslut. :)

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!