På väg till träning

2010-02-24 - 17:58:18

Åh. Vill ni veta något trist med att flytta från en liten skolåda till en riktig egen lägenhet? Det finns så mycket att köpa! Jag kan typ inte gå på stan och köpa kläder längre, jag tycker inte ens att det är kul :( ! Men målarfärg, möbler och all teknik som man ens skulle kunna stoppa in i en lägenhet kan jag titta på huuuur länge som helst.
Speciellt eftersom min jobbkamrat Malin ska köpa ett nintendo Wii imorgon (dom kommer med en ny svart utgåva), så blir jag sketapeppad på att ha en. Jag vill också. Med punchout. Och Fit plus.
Och tvbänk. Och köpmansdisk. Och IKEA i mängder. Min katalog har inte kommit än.. verkar jag för desperat om jag ringer posten och efterlyser den?

Och recept. Jisses vad jag ska laga mat, göra matlådor, göra eget från grunden. Just nu, precis innan jag skulle äta middag blev jag speciellt sugen på dethär. Gissa vad jag åt istället? BINGO! Den börjar kännas lite smaklös dendär micromaten faktiskt..

Nä, nu ska jag packa väskan och skutta bort till gymmet. Sen ska jag och Camilla ta en fika - jag har sjukaste suget efter en varm choklad.

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv

2010-02-22 - 19:23:54



Hehe, ett ord beskriver allt.... WORD

Bildregn: Nyårsafton

2010-02-22 - 16:09:35

Bättre sent än aldrig? ;) Årets nyår var.. sjukt planerad, vi var i sthlm för att hoppa på planet dagen efter, men också sjuukt oplanerad, jagmenar vi hade ingen aning om vad vi skulle göra - från början hade vi inte ens boende!



Fabulös nyårsmiddag på golvet i hotellrummet. Hamburgare och kebabtallrik från Sibylla haha.



Jag fick vääärldens snilleblixt och blandade en grogg i en lokaburk så ingen skulle fatta att jag satt och drack sprit i tunnelbanan på vägen till Charlies (Chaplin?). Att den inte gick att stänga tänkte jag inte på då..

 ..

Jag leker nunna och Johanna leker modell. (fråga mig inte varför jag har ballerinor på mig, det var verkligen helt sjuuukt kallt..)



NYTT ÅR !! Jag fick två nyårspussar (det blev två tolvslag inne på krogen..) och strax efter denhär bilden drog vi vidare (det var egentligen dumt, för det var inte alls lika kul som där vi var först..)


Johanna var trist (illamående) och ville inte dela en försenad tolvslagschampange med mig på vägen till nästa krog. "Äh, då får jag väl dricka de själv då!" tänkte jag..



En kulig shot tequila inne på Collage som inte var så himla kuligt (som det för övrigt var ett skämt att ta sig in på..).



Sen gick det typ.. utför för mig (oss?) och resten av min kväll ser ut såhär (både genom kameralinsen och mina egna ögon kan tilläggas):

 ...  ...

Haha. Ska ladda upp bilderna från resorna också, tar bara så fruktansvärt lång tid att ladda upp bilder med mobilt internet..

Mot ny adress..

2010-02-22 - 15:25:19
Ska egentligen vara och baka liten kaka tillsammans med Sara just nu men jag drabbades av akut illamående så jag ligger och drar mig i sängen istället. Tur att jag har en liten lägenhet, nära till toaletten! Hoppas hoppas det går över, vill på step bas-passet som är om drygt 1,5timme.

Hela dagen var egentligen vigd åt att jag skulle packa idag. Gissa vad jag har åstakommit på hela dagen? Skrivit flyttkort och handlingslista till Ikea, aktivt värre haha. Men nu på söndag klockan tre bär det av, då behöver jag er mina starka vänner =)

Jag tror att jag vill flytta... NU.

2010-02-17 - 15:25:08
Så, för att återgå till det enda jag tänker på, den stora flytten, kan jag stolt meddela att jag har hittat soffan jag vill ha! Fett praktisk är den, både bäddsoffa och ett stort förvaringsutrymme, för kuddar täcken osv. Dessutom hittade jag den perfekta hyllan att ha som rumsavdelare.

Jag kommer måsta leva på luft fram tills den 25:e.

"Den där fredagen..."

2010-02-17 - 09:04:06
Haha ja, i fredags for ju jag & Anna på Saras födelsedagsfest ( h o p p a s  d e t  i n t e  v a r  a l l t f ö r  f a r l i g t   a t t  s t ä d a ! ). Och ehh.. Det spårade. Vi spårade. Vissa mer än andra. Och ehh.. Vi skriver inget om det här - ni som ska veta vet och ni som inte ska veta ni får inte veta höhö.

P & K, jag hoppas att vi var väldans underhållande att köra om inte annat? (A)



Någonstans här försöker jag baxa nån killes hatt. Ni skulle veta planen! (Den verkade jättesmart just där och då) Jag kom i alla fall på att "om jag går runt med hatten heeela kvällen då kommer ingen märka när jag far hem med den, för alla kommer tro att den är min!" Det gick väl lite sisådär..



Någonstans här kryper Anna in i hissen.. Och ehh. hihi =)

Pengarna flyger iväg

2010-02-12 - 18:02:00
Jag har varit på stan idag.
Handlade grejer till min nya lägenhet.

För femtontusen.

Jag återkommer när jag har återhämtat mig.

Inte riktigt som det var tänkt

2010-02-08 - 23:35:29
Tänkte skriva ett glatt inlägg om hur jag, som precis kommit hem från träningen, sitter och äter pasta med lax och spenat och ser en film i bakgrunden.

Men filmen var så bra att jag blev helt tagen. Det slutade med att maten blev kall i micron och att jag måste sussa för att orka upp och jobba imorgon.

Som om inget annat existerar

2010-02-08 - 13:05:50

ÄNTLIGEN, en ny lägenhet. Om jag är peppad? Om du bara visste! Det enda jag kan tänka på just nu är möbler hit och inredning dit. Och elavtal. Och hemförsäkring. Och inflyttningsfest. Jag kan verkligen inte tänka på något annat. Eller prata om något annat. Jag är stammis på styleroom.se, googlar på rumsavdelare och kollar på blocket efter fina soffor. Skriver listor om vilka blommor jag ska ha i fönstren och vad som ska stå i mitt kylskåp - och alla recept jag ska prova på! Och vännerna jag ska bjuda på middag. Och min söta bror&syster som måste komma syskonkväll med sleepover. Hur jag ska ha favoritlåten på repeat på spotify under tiden som jag diskar. Och 20-årsfesten som inte kan bli annat än fantastisk i min etta. Jag delar in mitt liv i två delar, som om det inte fanns något annat, det är bara mitt liv före flytten och mitt liv efter flytten som överhuvudtaget existrerar.

Om bara min hyresvärd kunde ringa och säga att jag kan flytta in NU. Precis denna sekund.
Så jag slipper vänta 20dagar.

Helgen som var

2010-02-04 - 13:55:10
Nu börjar snart nästa helg igen men den kommer inte på långa vägar att bli lika rolig som den helgen som var, jag kommer jobba kväll heeela helgen ( s u c k & s t ö ö ö n ! ) men kan ju bara säga att det var amazing. Det spårade lite men sådant ingår väl? Malin styrde till med 21-årsfest för henne och Peter, alla kom jättetidigt, att spela ölspelet var inte särskilt genomtänkt för min del, jag var redan aningens på kanelen höhö. Och eehh. Inga kommentarer.

Lördagen var najs. Jag blandade alla drinkar jag kan i huvudet, vi for på Corona och dansade loss, dom sjukaste två hookade upp och jag och Anna for på efterfest. Den va najs. Men kan alla bara låta varandras liv vara? Det är inte meningen att jag ska prata med någon av det andra könet helt enkelt.



Den enda bilden som visar att helgen faktiskt existerade.. Anna, Rossa & mitt ben! Världens bästa fotograf? J o , t a c k !

Sa jag inte det?

2010-02-02 - 13:23:10
Äter lunch (jaa.. jag har lagat mat hemma för första gången på 3månader! Jag kokade tortellini.) och kollar igenom bilderna från Tunisien, Barcelona och Alanya. Planerar att täcka min nya badrumsdörr i en liten kompott av bilder och så tänkte jag göra en förstoring till hallen.

Sa jag inte det? Jag har fått en ny lägenhet.



..och det börjar kanske bli dags att visa bilder från resan? Det kommer!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!