Som att det går att tänka på annat?

2011-01-11 - 19:49:58
Jag är officiellt helt värdelös på att plugga, enda anledningen till att jag alltid klarat mig är att jag är hyfsat smart. Men i övrigt. Tooootalt omöjlig är jag. Pluggar alltid i sista sekunden, det är som bara då det går, när man är så stressad att man har ont i magen. Så här sitter jag nu, kvällen innan tentan i Jöken imorgon och kan omöjligt koncentrera mig.

Jag är såååå taggad att det finns inte!!!! Jag bara tänker på drinkar och vilda partynätter. Och feeest! För idag när jag skulle säga upp mitt mobilabbonnemand hos killen på Telia, så gissa vilken kurs han hade gått och i vilken stad i Grekland han hade säsongat!?!?!? Nu känns allt tusen gånger bättre, jag känner mig knappt orolig alls! Han sa typ allt som jag vill att det ska vara. Massor med tips och att om man inte skulle få jobb på Upstairs (deras egen klubb) så vill alla ägare ha svenskar som jobbar på krogarna, speciellt om man säger att man går på EBS. Fy vad värt!
Tydligen gick min huvudlärare samma bartenderkurs som honom... och han sa att jag skulle hälsa från killen som ramlade ner från balkongen! alltså hihiihhiihiiiiiiiii iiiiiiihhh.

Postat av: Anonym

Härligt gumman! Det där blir toppen! Men snella snella, hoppa över det där med att ramla ner från balkongen, va ( tänk på min psykiska hälsa). . Lycka till i morn!

2011-01-11 - 21:14:01
Postat av: Sofia

Hej!Skulle du vilja lägga en röst på mig om att utses till Veckans outfit? Gå in på länken nedan för att rösta. Jag är nummer 8: http://georginaa.devote.se/blogs/7537740/outfittaevling-del-tvaa-.htm#WriteCommentSkriv gärna en kommentar på min blogg när du har röstat så jag vet! Jag belönar dig med en länk på min blogg! Tack på förhand :)

2011-01-13 - 20:24:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!