Hur kan tidelag vara lagligt?

2008-11-14 - 20:48:04
Tidelag, att ha sex med djur, är inte olagligt. I vårat svenska samhälle är inte det olagligt. För mig är det helt oförståeligt. Många politiker hänvisar till att det döms under lagen mot djuplågeri, men det har inte hänt. Tidelag har inte dömts en enda gång under den lagen.

Att riksdagsmannen Anders Bengtson dessutom säger att han anser det är fel att ta ställning mot en sexuell läggning. Men man har ju tagit ställning mot pedofileri! Det är visserligen inte olagligt att vara pedofil men det är olagligt att ägna sig åt det! Varför är det inte så när det gäller djur?

Det enda partiet som har tagit ställning emot i denna fråga är miljöpartiet. Dom lämnade in en motion i riksdagen och det var bara 6 stycken som röstade för att införa en lag mot tidelag. SEX STYCKEN! Och det sitter 349 i riksdagen.

(Tidlag har under förra århundradet varit klassat som ett av de värre brotten som man kan göra. Det har bestraffats med döden ända fram till 1864 och varit olagligt fram till 1944. Då tog man bort hela den paragrafen då man ansåg att det inte olagligt att ha den sexuella läggningen.)
Postat av: evelina

bara sjukt!och nej det var inte till dig :) visst vet jag att det kanske inte är som förut att vi ses sådär ofta och såå, men när vi ses så känns det ändå lite som förut. att vi kan snaacka och sådära :) så jag tycker absolut att vi ska styra någon dag eller så att göra ngt och försöka hinna ikapp!! :)(den jag skrev om är en "nyfunnen" vän som jag spenderade hela sommaren med, så det var inte längre relation än så, men vi är tydligen fortfarande vänner.. bara att vi inte kan prata med varandra som det är just nu, för hans flickvän vet inte om att vi är kompisar så därför är hon svartsjuk) ... blä

2008-11-22 - 13:08:39
URL: http://epettersson.blogspot.com
Postat av: Sophie

Var hade du skrivit bonita?

2008-11-23 - 17:50:02
URL: http://sherbetsfiffi.blogg.se/
Postat av: Moa

DEt är helt sjukt !

2008-12-02 - 11:44:22
Postat av: agnes

vadå, sex med djur är väl inte så farligt, så länge djuren inte far illa av det, vilket iofs kan vara svårt att bevisa. en katt går ju knappast till polisen och ba HEJ JAG ÄR VÅLDTAGEN

2009-02-13 - 17:24:57
URL: http://pandasoppa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!